19 augusti 2016
19:00

IF Team Hudik

Referat: Njutångers IF - IF Team Hudik

Sista derbyt hemma denna säsong då Hudik står på agendan.. jämn match from the begin.. men tycker att vi har lite mer än Hudik men första halvan slutar 0-0.
Andra halvan tycker jag att vi har kontroll på även om Hudik sticker upp med en å annan farlighet, i 52 minuten kommer första riktiga vrålet denna kväll då Johanna S stänker in 1-0 som är fullt rättvist då.. Vi spelar bollen som aldrig förr så när Hudik kvitterar på en hörna i 77 min. så känns det som en liten kalldusch men den varma duschen skulle ej vara långt borta skulle det visa sig då vår målspruta Elin Å snappar upp en dålig bakåt passning 3 minuter senare och vi på staket plats får vråla en andra gång denna kväll och det visar sig bli slutresultat och när domarna från medelpad blåser för full tid så får tjejerna skrika ut sin lycka.. Fy faa.. va härligt mä en derby seger + att vi passerar hudik i tabellen..
Nu äre bara å ladda om för en till hemma match Lördag 27 baug kl. 12.00 då Hille kommer på besök och vinst då så känns det som vi har skakat av oss dom i serien men men.. en tajt match kan utlovas.. väl mött då för uppvärmning på lyskvällsdan..